✿ BLOG SI CANTIK MANIS ✿: 2016

June 02, 2016

Menaip Kembali

Assalammualaikum...

Lama dah tak jengah blog ni. Followers pun dah ramai lari. Ha ha ha ha ha. Yelah, blog tak ber'update'. Habis dikerumun labah-labah dan segala binatang. Rasa macam otak dah kering pulak nak menulis kat sini. Hurm.

Alhamdulillah, semester 2 di UiTM Puncak Perdana dah nak melabuhkan tirai lepas Raya nanti. Wuhuuuuuu! Sekejap je masa berlalu pergi. Umur pun dah semakin tinggi atau dalam bahasa kasarnya, TUA! Ha ha ha ha ha. Tapi, nasib baik muka aku muda remaja. Kah!

Pesanan untuk hadek-hadek yang akan ke menara gading bulan 9 nanti, belajar rerajin. Walaupun ucapan nih agak terlalu awal. Aku nak cakap jugak. Kalau dapat kat Puncak Perdana, jangan lupa roger hakak! Hakak student IM247 yang bakal jadi siswi part 3 bulan 9 nanti. 4 Semester lagi baru habis.

Dan hakak nak ingatkan, hakak bukan senior yang suka buat cerita palsu kat junior. Macam hakak kena masa sem 1 dulu. Erghhhh. Sabooo je la. Hakak dah la mudah nebes. Kah!

Oke la, since takde apa lagi aku nak taip. Ngorok duluannnn! Night readers!

March 23, 2016

Shawl Lisa Aqeesya


Assalammualaikum...

Shawl Lisa Aqeesya

Lebih cantik..
Lebih menarik..
Lebih anggun..
Lebih bergaya..

Berbaloi-baloi~!!

Dengan hanya bermodalkan RM15, anda dapat Shawl :-

Heavy chiffon gred AAA
2.0m panjang × 0.7m lebar
Straight cut shawl
Jahit kelim baby seam

Kenapa ramai repeat order SLA?

Sebab:-

Kain tebal dan berat
Tak jarang
Tak panas
Labuh dan tutup dada
Jahitan kemas dan mudah bentuk
Boleh digayakan mengikut kreativiti

Mereka dah pakai. Anda bila lagi?
Lebih banyak anda beli, lebih banyak diskaun kami bagi!

Jangan malu-malu. Nak bergaya? Nak cantik?
WHATSAPP 0176262790 SEGERA!

‪#‎TeamSLA‬ ‪#‎shawl‬ ‪#‎shawlmurahmurah‬ ‪#‎shawlmurahmalaysia‬ ‪#‎shawlrm15‬ ‪#‎ShawlLisaAqeesya‬