✿ BLOG SI CANTIK MANIS ✿: Misi Jelajah Cameron Highlands

August 06, 2015

Misi Jelajah Cameron Highlands


Assalammualaikum...

Salam lebaran buat semua blogger. Lama aku menyepikan diri. Tak sempat nak berblog. Sibuk beraya kata kauuuuu. Raya kan sebulan. Rilek laaaa. Kuih raya kan ada.

Beraya ke rumah sanak saudara dah selesai. Beraya rumah kawan-2 pun dah selesai. Sekarang nak buat misi cuti-2 raya kat Cameron pulak. Masuk nih dah 3 kali aku jejak kan kaki kat tanah Cameron. Tapi , pergi rombongan dengan pergi with family tuh tak sama hokey !

Pergi rombongan semua kena punctual. Siap ada limit masa. Nak berhenti berak pun susah. Ha ha ha ha. If kalau pergi sendiri , suka hati kita la kan. Nak stop dari pagi sampai malam pun tak ada hal.

Misi aku akan bermula esok dan tamat hari ahad. Percutian 3Hari 2Malam. Ala-2 family day gitu. Even taj ramai yang dapat menjoinkan diri dek kerana sibuk bekerja. Actually , benda nih dah plan 2 bulan awal. Sempat sangat nak apply cuti kan. Hurmmmm. Tak tahu la nak kata apa. Tak apa. Yang penting family aku lemgkap. Which is my mom , dad , sisters and brother-in-law. Tambah 2 orang pakcik. Yang lain mereput nak kerja. Oke.

Lepas 3 hari nanti aku update naaaa. Bersiap sedia untuk dengar bebelan aku yang maybe akan berjela sampai terkeluar dari skrin lappy korang. Nasib la. Ha ha ha ha.

*Tengah tunggu result UPU lepasan stpm. Doakan aku.

Sekian. Wassalam.

1 comment:

seri said...

x pernah lg samp[ai cameron, inshallah tahun depan sarat ni