✿ BLOG SI CANTIK MANIS ✿: Kelebihan BVRC Pada Aku

June 09, 2015

Kelebihan BVRC Pada Aku


Assalammualaikum...

Ehem-2. Aku ada buat entry pasal BVRC atau K-Colly last year. Ramai jugak yang bagi feedback. Ada yang consume K-Colly. Ada yang guna BVRC. Ada juga yang prefer satin skinz.

Pada yang tanya pada aku tuh , aku pernah consume BVRC for two months. Means , 2 botol la. Korang jangan terkejut kalau tengok botol dia kecik cenonit je. BVRC 5 kali ganda kecik berbanding K-Colly. Korang cuma kena telan sikit je la.

Ok. Sekarang aku nak citer apa manfaat yang aku dapat berdasarkan pengalaman aku. Bukan rekaan ok. Bukan macam orang yang nak pomot jualan. Bukan main panjang lagi manfaat dia.

Apa yang paling aku happy masa guna BVRC is aku dapat kurangkan senggugut. Yes ! Senggugut. Tapi , bukan hilang terus tau. Just kurangkan rasa sakit tuh sikit.

Dari segi kecerahan , mungkin tak banyak beza. Tak tau la kalau aku tak perasan. Cuma aku boleh kata rasa dia sedap la.

Kenapa aku stop lepas 2 botol?? Bukan sebab ada efek , tapi tak ada fulus. Ahahahahaha. Mungkin kecerahan tuh belum sempat bertindak balas.

Insya-Allah , kalau ada rezeki aku consume la semula. Tuh pun kalau aku nak. Sebab sekarang nih , aku risau kalau-2 ada efek akan datang. Mana la tau kan.

Yang peting  , minum la air kosong banyak-2. Confirm kulit tak kering , bibir pink. Tak cerah pun tak apa. Yang penting hati cerah. K Byeeee !! hahahahahahaha


Sekian , wasalam.


1 comment:

Nur Raihanah said...

sy pernah makan vit c rosehip. sy pun stop makan lepas dua botol. hehe. sbb masa tu saja saja jee beli. efek dia pun bagus jugak. tak payah pakai krim malam, bangun pagi muka lembab jee.