✿ BLOG SI CANTIK MANIS ✿: February 2015

February 05, 2015

Fakulti Information Management?? Pendapat korang?? Tolongggggg !

Assalammualaikum..

selamat malam semua..
dah dekat seminggu aku dok pikir nak apply apa kat upu nih..
aku baru dapat result sem 3 untuk STPM 2013/2014..
hurmm..Alhamdulillah , walaupun tak sebagus mana..bersyukur jugakk..

aku nak mintak pendapat korang yang baik hati dan suka kan sikap tolong menolong nih..
haha..aku ada jugak selidik-2 blog orang lain sebab nak tau lebih lanjut..

aku spesis yang tak sukakan math..
so , korang ada pendapat? ke mana aku nak pergi lepas ni?
cehhhh..maksud aku , apa yang patut aku apply..

aku takut jugak nak main sebat je..
jap lagi punah harapan nak masuk u..
if masuk pun , takut tak boleh bawak..

jiran-2 ramai suruh apply pendidikan..
hurmm..pendidikan lama sangatttt..nanti keluar pun belum tentu dapat kerja kan?
nak ceburkan diri dalam linguisik like my sis..
tapi dia kata , bidang tuh tak janjikan pekerjaan..

so koranggggg?? help meee !!


sekian , wasalam