May 15, 2019

Sepasang Baju untuk Dilepaskan (Baby Blue) - Murah Sajerrr



Assalammualaikum...

Hai Readers! Salam 10th Ramadan. Aku cuma nak buat simple entry untuk hari ni. Based on title, aku nak lepaskan sepasang baju yang hot letop lagi cantik menawan, boleh pakai untuk apa-apa event. Nak pakai raya pun boleh. Baju dari Butik Lily Petuna okay gaisss!


Baju tu seketul macam ni. Warna pun sama. So, sesiapa yang tema baby blue tahun ni, boleh la beli dari. Nak jual murah je. Sebab tak penah pakai. Baju ni labuh sangat dan tak kena dengan ketinggian aku. Masa beli overconfident. Haha! Baju ni freesize fit to L.

Harga asal RM1++. Tapi sempena Ramadan yang mulia ini, Aku nak jual murah je. RM60 exc postage boleh nego. Kalau korang nak tau details, boleh dm aku kat ig (tengok kat sidebar) atau pun reply kat komen. Nanti aku respond.

Sebab baju ni cantik. Rasa sayang pulak nak simpan je. Trust me, baju ni aku tak pernah pakai lagi. Nak potong nanti dah tak ngam cutting baju nya. Okay korang, Selamat Berpuasa!

Thanks for reanding!

Popular Posts