✿ Kertasss Kosonggg ✿: Tampil Lebih Cantik dan Sihat dengan LUXURY WHITE !

December 16, 2014

Tampil Lebih Cantik dan Sihat dengan LUXURY WHITE !

Assalammualaikum..

Selamat malam gengss !!
Hari ni Farah nak cerita sikit tentang produk LUXURY.
Korang tahu produk ini untuk apa??
kalau tahu , tahniah ! korang memang mengikuti peredaran semasa.

tapi , Farah nak bagi pendedahan kepada yang masih pening-2 dan tak pasti apa kepentingan sebenar produk ini.
korang tahu rupa produk ni macam mana?
nama pun LUXURY , mesti la nampak mewah kan?
ini dia.



                                                    Antara Kelebihan Utama
****************************
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit
✔Anti penuaan
✔Anti kanser
✔Memperbaiki sel sel kulit
✔Mengecutkan jerawat
✔Menghilangkan jeragat
✔Memudarkan parut & bekas jerawat
✔Mengecilkan pori-pori
✔Menurunkan berat badan
✔Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya
✔Mengurangkan kesan lebam di bawah mata
✔Memberikan tenaga serta merta
✔Memberikan tidur yang nyenyak
✔Menstabilkan gula dalam darah
✔ Menstabilkan tekanan darah.
✔ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
✔ Merawat ekzema.
✔ Merawat imsonia.
✔ Merawat resdung.
✔Merawat penyakit kencing manis.
✔Mempunyai 1001 khasiat lain


Lambakkan testimoni telah menunjukkan impak yang positif.
Farah pun ada jual.. And kalau korang nak cuba , jangan segan untuk cari Farah di FB ye.
Farah akan cerita sikit pasal produk ni kepada yang berminat.
InsyaAllah , masalah korang yang terbuku dan tak jumpa penyelesaian tuh akan diatasi.

PM Farah. Farah bagi harga promosi..harga sebenar memang korang akan terkejut.
Jom Korang !! Farah nak tolong nih..jalan dah terbuka. Tinggal masuk je..
Siapa tak nak jadi cantik kan??

ALLAH pun cantik dan sukakan kecantikan !!

sekian , wasalam..

4 comments:

luqman zakaria said...

Macam macam produk untuk cantek skg nih..huhu.

Nadia Johari said...

sekarang nad guna pencuci muka je..takleh bubuh macam-macam dekat muka ni

Blank Nurfa said...

@luqman zakariahihihi..yup..tak apalah , sekurang kurangnye pengguna boleh buat pilihan..kan?? =)

Blank Nurfa said...

@Nadia Joharimeh cuba luxury..dapatkan kecantikan dari dalam..tak yah mekap pn tak pe.. =)