✿ Kertasss Kosonggg ✿: Jom Cantik dan Jelita dengan LUXURY White Advance Formula !

December 17, 2014

Jom Cantik dan Jelita dengan LUXURY White Advance Formula !

Assalammualaikum..

selamat tengah hari semua !!
sekarang memang musim hujan kan?? sejukkk jee..baju kat ampaian pun segan je nak kering.
masa nih mula la cari baju yang dah lama tak pakai sebab baju2 favourite dah buat rumah dekat ampaian.
he he he he.

ok.. Farah nak cerita sikit pasal Luxury nih..
Farah bukan nak paksa korang-2 tukar produk korang and gunakan produk Luxury nih..
mungkin korang boleh suggest kat kakak-2 , abang-2 , adik-2 , bapa-2 , ibu-2 or family korang yang lain..
yang diorang masih tercari-2 produk untuk pastikan diorang sihat dan cantik dalam masa yang sama..

produk ni bukan untuk yang dah berkahwin je tau..
remaja pun boleh guna..yang penting niat kita tuh betul..yakin dengan produk tuh..
yang paling penting yakin dengan KUASA ALLAH !

Alhamdullah , banyak penyakit telah berjaya dirawat..misalnya , kencing manis dan darah tinggi..
tapi INGAT !! Luxury hanya suplemen dan bukannya ubat !!
kalau korang ada bekalan ubat dari hospital , korang wajib juga makan ubat tuh !!
suplemen akan menjadi pembantu kepada ubat tuh..

bagi wanita mengandung yang menghadapi masalah kurang susu badan untuk bayi , LUXURY mampu menambah kuantiti susu anda !! tak percaya?? baca ni..





nampak??tak salah untuk kita mencuba kan??
memang kita tak ada masalah ni. tapi , mana tau kawan-2 kita atau kenalan kita mempunyai masalah macam nih..
apa kata kita bantu mereka cari jalan penyelesaian.
tak salah juga kita menjadi kawan yang prihatin dan saling membantu..
mungkin hari nih hari dia..esok lusa??

kepada remaja , mungkin korang mempunyai masalah kulit seperti jerawat atau pun kulit kusam..
jangan risau..Luxury white mampu menangani masalah tersebut..

paling penting!! wanita yang dah berkahwin dan suami dah mula kurang bagi perhatian sebab bentuk badan dah berubah !! haaaa !! meh cuba Luxury nih.. InsyaAllah , suami akan mula pandang puan-2 semula..
kenapa saya kata mcam nih?? puan-2 boleh pm saya di FB atau pm DI SINI  !!
saya sedia membuka jalan untuk menyelesaikan masalah anda semua !!

jangan kata produk ini hanya untuk kaum hawa sahaja !
Kaum adam juga boleh cuba..mungkin bukan untuk kecantikan , tapi untuk menjamin kesihatan dan kekal bertenaga ! lelaki tak boleh lesu sepanjang masa ok !!

untuk maklumat lanjut pm saya ---->> INFO LUXURY 
 atau cari page saya --->> DI SINI

saya sedia membantu apa yang patut.

sekian , wasalam



No comments: