✿ Kertasss Kosonggg ✿: 2014

December 18, 2014

Kebaikan LUXURY White Advanced Formula !

Assalammualaikum..

Luxury White Advanced Formula menerusi teknologi Paris akan menjadikan anda setanding Puteri Salju Seawal 3HARI Pengambilannya. Muka dan badan anda akan terasa HALUS, GEBU, GLOWING-GLOWING DAN TERSANGAT FLAWLESS!
Diluluskan KKM & JAKIM.

Dengan Luxury White Advanced Formula bertindak secara dalaman dan luaran. Suppliment ini bertindak secara terbaik :

Melalui Kecantikan
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Menjadikan kulit 'glowing' secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

. Memantapkan saiz payudara
. Menaikkan pinggul
. Mengetatkan vagina

Melalui Kesihatan
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai antibodi.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.
. Meningkatkan daya ingatan.
. Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus.

. Menstabilkan kitaran haid dan mengurangkan senggugut

Menguruskan Badan
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.

Dengan Hanya 3 Langkah mudah akan membuatkan anda tertransformasi bak puteri salju. Muka dan kulit seluruh badan akan terasa putih gebu, glowing dan tersangat flawless. Malah badan anda akan rasa lebih bertenaga.
✘ TAK perlu bancuh
✘ TAK perlu minum
✘ TAK perlu goncang
✔ Hanya KOYAK & Kemam 1 sachet sehari untuk kesan ketara !
✔ Jimat RIBUAN ringgit, tak perlu buat 'treatment' yang mahal !

. Kilang berstatus GMP Certified
. Pembuatan yang teliti halal dan bersih.
. Dijamin tiada kesan sampingan

Kami mengesyorkan anda merasai kenikmatan dan kelazatan Luxury White Advanced Formula dengan konsisten dan rasai kenikmatan buah-buahan yang sangat YUMMY. Kami menggunakan kolegen terbaik daripada ikan kod. Anda akan merasa kesan yang maksimum.

Manfaat LAIN Luxury White Advanced Formula:
. 100% natural base.
. Boleh dipakai sebagai mask muka(hanya campur dengan air sahaja).
. Bentuk sachet yang mudah dibawa.
. 70% kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
. Sesuai untuk mereka yang mengidap kencing manis,darah tinggi
. Mengandungi makanan sunnah seperti kurma, madu & delima.

Sesuai diminum oleh:
✔ Lelaki
✔ Kanak-kanak
✔ Wanita 'period'
✔ Wanita 'breastfeed'
✔ Wanita berpantang
✔ Wanita mengandung

Proses:
1. Hanya koyak dan kemam dalam mulut.
2. Menjadikan badan lebih sihat serta kulit cerah & gebu sekata.
3. Merawat dalaman badan dengan mengeluarkan toxin & menggantikan sel kulit mati serta menambahkan kandungan kolagen dalam badan.

Cara Pemakanan:
- Hanya kemam dalam mulut dan rasai rasa yang sangat sedap.
- 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur ATAU
-1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Penting:
Bagi mendapatkan kesan yang terbaik Anda:
> Dinasihatkan tidak mengambil minuman dan makanan berkafein & alcohol.
> Dinasihatkan tidak mengambil rokok.
> Minum air yang banyak mengikut keperluan badan.
>Jangan skip pengambilan
>Ambil 2 sachet sehari (untuk kesan optimum)


Cepat-2. PPROMOSI SEHINGGA HUJUNG TAHUN !! JIMAT SEHINGGA RM30 !!

December 17, 2014

Testimoni Pengguna LUXURY White Advance Formula !

Assalammualaikum..

Saya tak nak berceloteh banyak-2..tapi saya nak share feedback positif yang dah jadi consumer Luxury White Advance Formula ni..
Ramai yang dah berjaya , anda tak nak mengorak langkah dan berjaya macam mereka??

KESAN SEAWAL 3 HARI !! LELAKI JUGA BOLEH CUBA!!








CEPAT AMBIL PELUANG DAN DAPATKAN HARGA OFFER !!!
JIMAT SEHINGGA RM30 !!!!

NAK?? INBOX SINI CEPATTTTT !! ----->> LUXURY

Jom Cantik dan Jelita dengan LUXURY White Advance Formula !

Assalammualaikum..

selamat tengah hari semua !!
sekarang memang musim hujan kan?? sejukkk jee..baju kat ampaian pun segan je nak kering.
masa nih mula la cari baju yang dah lama tak pakai sebab baju2 favourite dah buat rumah dekat ampaian.
he he he he.

ok.. Farah nak cerita sikit pasal Luxury nih..
Farah bukan nak paksa korang-2 tukar produk korang and gunakan produk Luxury nih..
mungkin korang boleh suggest kat kakak-2 , abang-2 , adik-2 , bapa-2 , ibu-2 or family korang yang lain..
yang diorang masih tercari-2 produk untuk pastikan diorang sihat dan cantik dalam masa yang sama..

produk ni bukan untuk yang dah berkahwin je tau..
remaja pun boleh guna..yang penting niat kita tuh betul..yakin dengan produk tuh..
yang paling penting yakin dengan KUASA ALLAH !

Alhamdullah , banyak penyakit telah berjaya dirawat..misalnya , kencing manis dan darah tinggi..
tapi INGAT !! Luxury hanya suplemen dan bukannya ubat !!
kalau korang ada bekalan ubat dari hospital , korang wajib juga makan ubat tuh !!
suplemen akan menjadi pembantu kepada ubat tuh..

bagi wanita mengandung yang menghadapi masalah kurang susu badan untuk bayi , LUXURY mampu menambah kuantiti susu anda !! tak percaya?? baca ni..





nampak??tak salah untuk kita mencuba kan??
memang kita tak ada masalah ni. tapi , mana tau kawan-2 kita atau kenalan kita mempunyai masalah macam nih..
apa kata kita bantu mereka cari jalan penyelesaian.
tak salah juga kita menjadi kawan yang prihatin dan saling membantu..
mungkin hari nih hari dia..esok lusa??

kepada remaja , mungkin korang mempunyai masalah kulit seperti jerawat atau pun kulit kusam..
jangan risau..Luxury white mampu menangani masalah tersebut..

paling penting!! wanita yang dah berkahwin dan suami dah mula kurang bagi perhatian sebab bentuk badan dah berubah !! haaaa !! meh cuba Luxury nih.. InsyaAllah , suami akan mula pandang puan-2 semula..
kenapa saya kata mcam nih?? puan-2 boleh pm saya di FB atau pm DI SINI  !!
saya sedia membuka jalan untuk menyelesaikan masalah anda semua !!

jangan kata produk ini hanya untuk kaum hawa sahaja !
Kaum adam juga boleh cuba..mungkin bukan untuk kecantikan , tapi untuk menjamin kesihatan dan kekal bertenaga ! lelaki tak boleh lesu sepanjang masa ok !!

untuk maklumat lanjut pm saya ---->> INFO LUXURY 
 atau cari page saya --->> DI SINI

saya sedia membantu apa yang patut.

sekian , wasalam



December 16, 2014

Tampil Lebih Cantik dan Sihat dengan LUXURY WHITE !

Assalammualaikum..

Selamat malam gengss !!
Hari ni Farah nak cerita sikit tentang produk LUXURY.
Korang tahu produk ini untuk apa??
kalau tahu , tahniah ! korang memang mengikuti peredaran semasa.

tapi , Farah nak bagi pendedahan kepada yang masih pening-2 dan tak pasti apa kepentingan sebenar produk ini.
korang tahu rupa produk ni macam mana?
nama pun LUXURY , mesti la nampak mewah kan?
ini dia.



                                                    Antara Kelebihan Utama
****************************
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit
✔Anti penuaan
✔Anti kanser
✔Memperbaiki sel sel kulit
✔Mengecutkan jerawat
✔Menghilangkan jeragat
✔Memudarkan parut & bekas jerawat
✔Mengecilkan pori-pori
✔Menurunkan berat badan
✔Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya
✔Mengurangkan kesan lebam di bawah mata
✔Memberikan tenaga serta merta
✔Memberikan tidur yang nyenyak
✔Menstabilkan gula dalam darah
✔ Menstabilkan tekanan darah.
✔ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
✔ Merawat ekzema.
✔ Merawat imsonia.
✔ Merawat resdung.
✔Merawat penyakit kencing manis.
✔Mempunyai 1001 khasiat lain


Lambakkan testimoni telah menunjukkan impak yang positif.
Farah pun ada jual.. And kalau korang nak cuba , jangan segan untuk cari Farah di FB ye.
Farah akan cerita sikit pasal produk ni kepada yang berminat.
InsyaAllah , masalah korang yang terbuku dan tak jumpa penyelesaian tuh akan diatasi.

PM Farah. Farah bagi harga promosi..harga sebenar memang korang akan terkejut.
Jom Korang !! Farah nak tolong nih..jalan dah terbuka. Tinggal masuk je..
Siapa tak nak jadi cantik kan??

ALLAH pun cantik dan sukakan kecantikan !!

sekian , wasalam..